WGBH Television Schedule
What's On Now           Jump to: at
Saturday, October 25, 2014
 
9:00 PM
9:30 PM
10:00 PM
10:30 PM
WGBH 2
Moone Boy
"Dark Side of the Moone"
9:00 to 9:30
30 Minutes
SPY
"Codename: Book Club"
9:30 to 10:00
30 Minutes
Antiques Roadshow
"Jacksonville"
10:00 to 11:00
60 Minutes
WGBX
44
That's Entertainment, Part 2
9:00 to 11:30
150 Minutes
WGBH World
Charlie Rose: The Week
9:00 to 9:30
30 Minutes
Focus on Europe
9:30 to 10:00
30 Minutes
America ReFramed
"Dignity Harbor"
10:00 to 11:00
60 Minutes
WGBH Create
The Beauty of Oil Painting With Gary and Kathwren Jenkins
"Gold Fish Fanta-Sea by Gary Jenkins"
9:00 to 9:30
30 Minutes
Paint This With Jerry Yarnell
"Morning Fog"
9:30 to 10:00
30 Minutes
Paint This With Jerry Yarnell
"Morning Fog"
10:00 to 10:30
30 Minutes
Paint This With Jerry Yarnell
"Morning Fog"
10:30 to 11:00
30 Minutes
'GBH Kids
Antiques Roadshow
"Jacksonville"
9:00 to 10:00
60 Minutes
Roadtrip Nation
"Connecting the Dots"
10:00 to 10:30
30 Minutes
Roadtrip Nation
"Time to Jump"
10:30 to 11:00
30 Minutes

Where to Watch


Where to Watch

  Digital
Broadcast
Comcast Verizon
FiOs
RCN Cox Charter Bell ExpressVu
(Canada)
WGBH 2 2 2 2 2 2 2 284
WGBH 2 HD 2.1 802 502 602 1002 782 819
WGBH 44 44.1 16 44 14 804 21 N/A
WGBH 44 HD 44.1 818/718* 544 N/A N/A N/A N/A
WGBH World 2.2 209 473 94 807 222 N/A
WGBH Create 44.3 237 474 95 805 223 N/A
'GBH Kids 44.4 217 472 93 N/A 153 N/A
Boston Kids & Family (Boston Only) N/A 22 N/A 3 N/A N/A N/A

* Most Comcast subscribers will find WGBH 44 HD on channel 818; Plymouth/South Shore or Amesbury/Gloucester subscribers will find it on 718. To view HD channels, you need an HD-capable cable box and set. Channel numbers and availability may vary by community; contact your provider for more information.

Comcast subscribers can access selected WGBH programs on WGBH On Demand. Co to Comcast 1, choose Get Local, then Local Networks. For more programs, go to Comcast 1 and choose History & Nature, then PBS-WGBH

Moone Boy

Dark Side of the Moone


Martin's charismatic uncle arrives; Martin upsets Sean.
TV14 - 30 minutes.

Airs Saturday, 10/25 at 9:00 PM on WGBH 2 .

SPY

Codename: Book Club


Spy is the story of Tim, a single father trying to win back the respect and affections of his precocious nine year old son, Marcus. Tim quits his dead-end job but his life changes forever when he is accidentally recruited by the MI-5.


TVPG - 30 minutes.

Airs Saturday, 10/25 at 9:30 PM on WGBH 2 .

Antiques Roadshow

Jacksonville


Part 2 of 3 in Jacksonville features a Babyland Rag doll.
TVG - 60 minutes.

Airs Saturday, 10/25 at 10:00 PM on WGBH 2 .

Produced by WGBH, Boston.

That's Entertainment, Part 2


A second salute to MGM's film classics, with Fred Astaire.
150 minutes.

Airs Saturday, 10/25 at 9:00 PM on WGBX
44 .


Charlie Rose: The Week


30 minutes.

Airs Saturday, 10/25 at 9:00 PM on WGBH World .

Focus on Europe


Human traffickers in Germany.
TVG - 30 minutes.

Airs Saturday, 10/25 at 9:30 PM on WGBH World .

America ReFramed

Dignity Harbor


The story of a homeless encampment in St. Louis.
60 minutes.

Airs Saturday, 10/25 at 10:00 PM on WGBH World .

The Beauty of Oil Painting With Gary and Kathwren Jenkins

Gold Fish Fanta-Sea by Gary Jenkins


TVG - 30 minutes.

Airs Saturday, 10/25 at 9:00 PM on WGBH Create .

Paint This With Jerry Yarnell

Morning Fog


TVG - 30 minutes.

Airs Saturday, 10/25 at 9:30 PM on WGBH Create .

Paint This With Jerry Yarnell

Morning Fog


TVG - 30 minutes.

Airs Saturday, 10/25 at 10:00 PM on WGBH Create .

Paint This With Jerry Yarnell

Morning Fog


TVG - 30 minutes.

Airs Saturday, 10/25 at 10:30 PM on WGBH Create .

Antiques Roadshow

Jacksonville


Part 2 of 3 in Jacksonville features a Babyland Rag doll.
TVG - 60 minutes.

Airs Saturday, 10/25 at 9:00 PM on 'GBH Kids .

Produced by WGBH, Boston.

Roadtrip Nation

Connecting the Dots


In Washington, D.C., career-building is discussed.
TVPG - 30 minutes.

Airs Saturday, 10/25 at 10:00 PM on 'GBH Kids .

Roadtrip Nation

Time to Jump


The team arrives in New York City.
TVPG - 30 minutes.

Airs Saturday, 10/25 at 10:30 PM on 'GBH Kids .